Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ : Μέσι VS Ρονάλντο, τα στατιστικά όταν… ανταμώνουν : Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, .

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video). Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας .

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Μέσι VS Ρονάλντο, τα στατιστικά όταν… ανταμώνουν
Μέσι VS Ρονάλντο, τα στατιστικά όταν… ανταμώνουν from koubanezos.gr
Αν πηδάω κι εγώ τόσο ψηλά και βάζω γκολ θα είναι πολύ καλό». Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Σάββατο, 11 σεπτεμβρίου 2021 18:33. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας . Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά:

‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video). Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Αν πηδάω κι εγώ τόσο ψηλά και βάζω γκολ θα είναι πολύ καλό». Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας . Υπάρχει μόνο ένας κριστιάνο ρονάλντο. Σάββατο, 11 σεπτεμβρίου 2021 18:33. Ο cr7 αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην premier league για τον σεπτέμβρη με τον αντίκτυπο που είχε η επιστροφή του στην μάντσεστερ γιουνάιτεντ .

Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Υπάρχει μόνο ένας κριστιάνο ρονάλντο.

Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας . Ιμπραϊμοβιτς: Έβαλε γκολ στην καρδιά της πιο "καυτής
Ιμπραϊμοβιτς: Έβαλε γκολ στην καρδιά της πιο "καυτής from media.enikos.gr
Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Ο cr7 αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην premier league για τον σεπτέμβρη με τον αντίκτυπο που είχε η επιστροφή του στην μάντσεστερ γιουνάιτεντ . Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας . Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Σάββατο, 11 σεπτεμβρίου 2021 18:33.

Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ.

Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας . Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video). Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Ο cr7 αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην premier league για τον σεπτέμβρη με τον αντίκτυπο που είχε η επιστροφή του στην μάντσεστερ γιουνάιτεντ . Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Αν πηδάω κι εγώ τόσο ψηλά και βάζω γκολ θα είναι πολύ καλό». Σάββατο, 11 σεπτεμβρίου 2021 18:33. Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Υπάρχει μόνο ένας κριστιάνο ρονάλντο. Επετειακή για τον κριστιάνο ρονάλντο μιας και την 1η νοεμβρίου 2003 πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη μάντσεστερ γιουνάιτεντ.

Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video).

Ο cr7 αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην premier league για τον σεπτέμβρη με τον αντίκτυπο που είχε η επιστροφή του στην μάντσεστερ γιουνάιτεντ . Η "μπηχτή" του Πελέ μετά το ρεκόρ του Ρονάλντο!
Η "μπηχτή" του Πελέ μετά το ρεκόρ του Ρονάλντο! from www.newsit.gr
Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Υπάρχει μόνο ένας κριστιάνο ρονάλντο. Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Αν πηδάω κι εγώ τόσο ψηλά και βάζω γκολ θα είναι πολύ καλό». Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video). Ο cr7 αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην premier league για τον σεπτέμβρη με τον αντίκτυπο που είχε η επιστροφή του στην μάντσεστερ γιουνάιτεντ .

‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021.

Υπάρχει μόνο ένας κριστιάνο ρονάλντο. Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video). Ο cr7 αναδείχθηκε καλύτερος όλων στην premier league για τον σεπτέμβρη με τον αντίκτυπο που είχε η επιστροφή του στην μάντσεστερ γιουνάιτεντ . Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας . Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Σάββατο, 11 σεπτεμβρίου 2021 18:33. ‡ οι συμμετοχές και τα γκολ στις εθνικές ομάδες έχουν ανανεωθεί έως 12 οκτωβρίου 2021. Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, . Ο κριστιάνο ρονάλντο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο με τη φανέλα της μάντσεστερ γιουνάιτεντ. Όλα τα γκολ του «ιταλού» κριστιάνο ρονάλντο (vid). Ο κριστιάνο ρονάλντο συνδύασε την ισοφάριση του ίκερ κασίγιας στην κορυφή των συμμετοχών στο τσάμπιονς λιγκ με άλλο ένα γκολ, απέναντι στη . Αν πηδάω κι εγώ τόσο ψηλά και βάζω γκολ θα είναι πολύ καλό».

Κριστιάνο Ρονάλντο Γκολ : Μέσι VS Ρονάλντο, τα στατιστικά όταν… ανταμώνουν : Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, .. Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video). Με δύο γκολ στην πρώτη εμφάνισή του ο κριστιάνο ρονάλντο οδήγησε την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στην κορυφή. Ο πορτογάλος σταρ σημείωσε δύο γκολ κόντρα . Υπάρχει μόνο ένας κριστιάνο ρονάλντο. Ο κριστιάνο ρονάλντο κατάφερε να οδηγήσει την μάντσεστερ γιουνάιτεντ στη νίκη βάζοντας ένα θεαματικό γκολ στο 95' ενώ οι φίλοι της ομάδας .

Επιστροφή με γκολ στο «old trafford» για τον κριστιάνο ρονάλντο (video) κριστιάνο ρονάλντο. Όλα τα γκολ του πορτογάλου σούπερ σταρ στην πρώτη του χρονιά στο ιταλικό πρωτάθλημα και τη γιουβέντους, .